Ledarskapsutbildning

& Webinars

Peppe Ekmarks onlineutbildning "Leda bra eller leda bäst"

Vi på Rekryteringsbolagen erbjuder dig som är medlem ett helt års kostnadsfri tillgång till Peppe Ekmarks onlineutbildning “Leda bra eller leda bäst”. Onlineutbildningen är uppdelad i 8 steg och är baserad på den bästsäljande boken med samma namn, som nominerades till årets HR-bok av Sveriges HR-Förening 2021.

Tänk om att leda andra handlar om att leda dig själv. Tänk om det är sårbarhet som ger dig och dina medarbetare styrkan att lyckas. Och tänk om det är en kärleksfull attityd till kunderna som gör företaget framgångsrikt. Om du vill komma till insikt om vad livet och affärer verkligen handlar om, då kommer den här boken att förändra ditt liv.

Peppe hjälper dig att hitta nyckeln till ditt och dina medarbetares hjärta. Du får 8 hemligheter som får ditt företag att blomstra fullt ut. På riktigt. Du får också veta hur dina sämsta sidor kan göra dig till en ostoppbar ledare. Leda bra eller leda bäst är en personlig och peppande bok om att skapa tillit, trygghet och förtroende så att du och dina medarbetare kan leva era drömmar!

Webinar

Med våra insiktsfulla webbinars får ni snabb och smidig tillgång till kvalitativt innehåll och ny kunskap inom en mängd olika områden. Vi samarbetar med flera olika kända profiler inom rekrytering och HR, och är glada att kunna tillhandahålla medlemmar i Rekryteringsbolagen webbinars direkt på vår webb

Peppe Ekmark

Peppe Ekmark, en av
Sveriges ledande utbildare inom ledarskaputbildningar