Branschen.se

Den publika branschsajten för Rekrytering och Bemanningsbranschen. 

Branschen.se

På branschen.se bevakar vi hela rekrytering- och bemanningsmarknaden med aktuella nyheter, reportage och trender. Vi skriver om företagen, om människorna, bjuder på inspiration, kunskap och vägledning till alla som arbetar med personalfrågor eller står i behov att anlita ett rekrytering- eller bemanningsföretag.

Genom ert medlemskap i Rekryteringsbolagen får ni den exklusiva möjligheten att marknadsföra ert företag på Branschen.se genom att publicera egna artiklar, pressmeddelanden, övrigt content, med 3 inlägg under året (alternativt 10st jobbannonser för som är Direktrekryterande bolag)  Samtliga inlägg vi tillhandahåller av er publiceras på branschen samt till branschens följare på Linkedin.

Branschen.se har mellan 6 000 – 11 000 unika besökare per månad och läses av HR chefer, linjechefer och VD:ar som rekryterar aktivt eller står i begrepp att rekrytera.

På branschen.se kommer det även att finnas möjlighet till att presentera lediga jobbannonser. Ni som Direkt Rekryterande medlemmar erhåller möjligheten att publicera 3 st jobbanonser under ert medlemskap.

Medlemmarna i Rekryteringsbolagen gör vardagen enklare och effektivare och bidrar med kunskap och insikt för alla aktörer, såväl köpare som säljare, inom rekrytering- och bemanningsbranschen.